Bierbrouwerij Voorthuizen

Voorthuizen is een plaats in de gemeente Barneveld, de gemeente waar brouwerij Het Platte Harnas is gevestigd. In Voorthuizen is veel toerisme, mede vanwege de vele vakantieparken die hier zijn gevestigd. Per jaar komen er maar liefst 400.000 toeristen naar deze plaats. Er is veel horeca die bier schenkt van lokale brouwerijen.

Het Platte Harnas is een Barneveldse brouwerij, opgericht door vier vrienden die op zoek waren naar een leuke hobby. En die hebben ze gevonden! Wil je ook een streekbier uit de regio Voorthuizen? Proef dan eens bier van Het Platte Harnas.


De lokale specialiteit is Groot Geschapen, het eerste bier dat deze Barneveldse brouwerij op de markt bracht. Het is in de wijde omtrek te verkrijgen. Niet alleen in Barneveld en in Voorthuizen, maar ook van Friesland tot Zuid Holland en van Texel tot Twente.


Wil je een proeverij van een echte Veluwse brouwerij? Onze bieren zijn te koop in onze webshop, maar ook bij veel slijterijen, supermarkten en horeca gelegenheden in de buurt.

Volg ons:

 

Contact opnemen?

 

Brouwerij Het Platte Harnas V.O.F. | van Zuijlen van Nieveltlaan 24 | 3771 AC Barneveld

E-mail: info@brouwerijhetplatteharnas.nl

Telefoon: 06-10265851

 

KvK -nummer: 69672180

BTW-nummer: NL857962760B01